Bestemming 'oude' namenlint

14 februari 2016

 

 

Beste lotgenoten,

 

Namens het bestuur van DHG brengen we het volgende graag onder uw aandacht .

Zoals u afgelopen DHG hebt kunnen zien, heeft het stichtingsbestuur ervoor gekozen om een nieuw namenlint te laten maken. Het oude lint doet derhalve geen dienst meer.

De vraag is dan: wat te doen met het oude lint? 

Het idee is geopperd om het oude lint een plek te geven bij de Muur in De Wijk. Het stichtingsbestuur van de Muur gaat hiermee akkoord. Over het hoe en wat zult u nader worden geïnformeerd. 

 

Wij kunnen ons echter voorstellen dat u het deel van het lint met hierop de naam van uw dierbare graag zelf wilt houden. Ook dit is mogelijk. Als u dit stukje lint zelf wilt hebben kunt u dit aan Jack Keijzer doorgeven.

In eerste instantie was de termijn van aanmelden tot 15 december jongstleden. Door omstandigheden hebben wij de termijn verlengd.

Wilt u alsnog het eigen stukje lint in uw bezit krijgen en het nog niet hebben gemeld, kunt u tot 1 maart a.s. alsnog uw wens hiertoe kenbaar maken.

Degenen die al gevraagd hebben om dit stukje lint te krijgen, zullen vandaag een bevestiging ontvangen dat hun verzoek  daartoe in goede orde is ontvangen is. U hoeft niets meer te doen.

 

Het email adres is: jack [dot] keijzer [at] kpnplanet [dot] nl

 

Hartelijke groet, 

namens bestuur DHG

Jack Keijzer,